Barion Pixel

A Demetria Kert 2023. évi szaporítóanyag-fajlistája és -árjegyzéke

Kedves jelenlegi / jövőbeli Partnerünk!

         Kertészetünkben különleges és ritka, alkalmasint nehezen szaporítható faiskolai és egyéb egzotikus disznövények előállításával foglalkozunk a szaporítóanyagtól a készáruig.

Jóllehet, csak bő egy éve léptünk ki az online térbe, a választék bővítését célzó kultúra- és szaporítástechnológiai kísérleteink és fejlesztéseink mögött már több mint egy évtizednyi munka és tapasztalatgyűjtés áll.

Ennek eredményeként ajánljuk figyelmébe a 2022-es évre szóló, szállítható, illetve rendelhető szaporítóanyag-listánkat, ami innen tölthető le: Demetria szaporítóanyag_2023 tavasz v1_HU

Árlistánk a készletünk erejéig vagy az új árlistánk kiadásáig érvényes. Minthogy viszonteladói áraink nem nyilvánosak, így e listánk jelszóval védett. Jelszót e-mailben tudnak kérni (demetriakert@gmail.com) az adószámukról vagy – magánszemély esetén – az ültetvénytelepítési szándékukról nyilatkozva. Minimális rendelési mennyiségek vonatkozhatnak, ezért kérjük, mindig a .pdf fájlt vegyék alapul.

Bízunk benne, hogy választékunkban Ön is talál az igényeinek megfelelő régi-új taxonokat, és így Önt/az Ön(ök) kertészeti vállalkozását is elégedett, visszatérő vagy új megrendelőink között üdvözölhetjük. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Ha esetleg olyan, a fentebb definiált profilunkba illeszkedő növényanyagra lenne igénye, ami még nem szerepel a kínálatunkban, kérjük, jelezze felénk, és az adott taxon(ok) szaporítástechnológiai igényeit megvizsgálva mindenképp visszajelzünk a lehetőségekről.

 

Tisztelettel:

Demetria Kert

 

Kedvcsináló:

Árlistánkon az alábbi kategóriákba sorolva szerepelnek az általnuk szaporított növények:

Szabad készlet – 2023 tavaszán (időjárástól függően) azonnal vagy a jelzett dátumtól szállítható

I. Rendelhető taxonok – Rendelés határideje: 2023. január 31.

II. Rendelhető taxonok – Rendelés határideje: 2023. február 28.

III. Rendelhető taxonok – Rendelés határideje: 2023. március 31.

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!