Barion Pixel

Vállalkozás adatai, jognyilatkozat

Demetria Kert – Dr. Borcsa Botond Lajos e.v.
Székhely: 6422 Tompa, Táncsics u. 2.
Levelezési cím: 6422 Tompa, Táncsics u. 2.
Telefonszám: +36 77 451-739; +36 30 889-1691
E-mail: demetriakert@gmail.com

A demetriakert.hu honlapon keresztül történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve Megrendelő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. 
A Szállító nem felel a vis majorból eredő vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan

  • a weboldal használatából vagy üzemzavarából;
  • az adatok bárki által történő megváltoztatásából;
  • az információtovábbítási késedelemből adódó;
  • a vírusok okozta;
  • a szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő;
  • a vonal- vagy rendszerhibából adódó;

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1.) bekezdése értelmében a weboldal szerzői műnek minősül, így annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1.) bekezdése alapján tilos a weboldalon található grafikai és szoftveres megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Demetria Kert – Dr. Borcsa Botond Lajos e.v.

 

Nyilatkozatminta elálláshoz

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!