Barion Pixel

Kedves Látogatónk!
Tisztelt Vásárlónk!

Örömünkre szolgál, hogy kertészetünk webáruházában köszönthetjük!

Kertészetünk árukínálatában a dísznövényszektor teljes spektrumát igyekszünk lefedni a páfrányoktól a kaktuszokig, a fenyőoltványoktól a ritka/különleges lombhullató fa- és
cserjefajokig. Az oldalt látható termékkategóriákba rendezve válogathat növényeink közül, a tartásukra vonatkozó javaslatainkkal (pl. ajánlott tápanyagok és ültetőközegek) az egyes termékek adatlapjain találja.

Kérdés, kérés esetén állunk szíves rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal!

Kellemes válogatást, hasznos időtöltést, sikeres kertészkedést kívánunk!
Tisztelettel:
Demetria Kert

Keresés

Hasznos információk a vásárláshoz:

Kertészetünk webáruházában a minimális vásárlási érték nettó 5000 + 27% ÁFA, azaz bruttó 6350 Ft. Darabszámra vonatkozóan magánszemélyek esetén nincs minimális mennyiségi megkötés (azaz minden termékünkből rendelhető akár 1-1 darab is)!

Kiszállítást Magyarország területén standard postacsomagokkal, 20 kg-os csomagonkénti összesúlyig a Vásárlás, megrendelés menüpontban részletezett díjtáblázat szerint az MPL futárszolgálatával együttműködésben tudunk biztosítani. A súlyhatár átlépésekor rendszerünk automatikusan új csomagot nyit a vásárlás folyamán. Külön felár ellenében a standard méretet és súlyt meghaladó növények postai szállítására is lehet mód (bizonyos határokon belül), erről minden esetben kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Magyarország területén kívül, de az Európai Unió területén belül az MPL nemzetközi szállítási feltételei, illetve a DHL szállítási feltételei szerint, e cégekkel együttműködésben tudunk kiszállítást szervezni. Ehhez minden esetben szükséges a lehető legpontosabb szállítási cím megadása (megjegyzés rovat). A cím és a rendelni kívánt termékek súlyának ismeretében e-mailben tudunk tájékoztatást adni a várható szállítási költségekről. Ilyen megrendelést webáruházunkban le tud adni, de fizetésre csak a jóváhagyott szállítási díjjal kiegészített pro forma számla átutalásos rendezésével van mód (blindre és cserkészbecsszóra nem turnéztatjuk a növényeinket körbe Európán).

Amennyiben Ön adószámmal rendelkező viszonteladó vagy magánszemélyként, saját célra létesítendő ültetvényhez szeretne nagyobb mennyiséget valamely növényünkből, úgy igényelheti kedvezményes árszabásunkat is. Részletek itt: https://demetriakert.hu/vasarlas-megrendeles/ – ÁFSz 6.8.3 és 6.8.4

A standard csomagokkal történő kiszállítás szempontjából túlméretes növényeinket (vagy pl. nagyobb mennyiségű ültetőközeget) kertészetünk telephelyén (6422 Tompa, Táncsics utca 2.) csak személyesen lehet átvenni, ahol üzletünkben készpénzes és bankkártyás fizetésre is van mód. Fontos: a telephelyi átvételre rendelt termékeket 5 naptári napig áll módunkban készleten tartani, ez után rendelését automatikusan töröljük, a termék(ek) pedig ismét rendelhetővé válnak. A telephelyi átvételhez minden esetben javasoljuk, hogy telefonon egyeztessen időpontot velünk (sokat vagyunk úton, a személyes jelenlétet nem mindig tudjuk biztosítani). Megj.: Minthogy mi nem csak a virtuális
térben létező ügyeskedők vagyunk, hanem arccal és becsülettel állunk minden vásárlónk szolgálatára, így természetesen a teljes árukészletünkből lehet személyesen is vásárolni a jelzett címen (bejelentkezés mellett!).

Hiánypótló szolgáltatásként számos kertészeti alapanyagot és segédanyagot is kínálunk kis kiszerelésekben, akár önállóan, akár egyedi igény szerinti, manufaktúrás receptként elkészítve. Két évtizedes gyakorlati növénynevelési tapasztalatunkat szeretnénk kamatoztatni vásárlóink megelégedésére speciális ültetőközeg-keverékeink formájában is. E termékeink a Kapcsolódó termékek kategóriában találhatók webáruházunkban. Ha kipróbálja valamelyiket és meggyőződik az ajánlásaink szerinti kiválóságáról, kérjük, mondja el mindenkinek. 🙂 Ha egyéni receptúra szerinti ültetőközeget szeretne rendelni, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal elektronikus levélben (demetriakert@gmail.com).

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!