Barion Pixel

A Demetria Kert 2023-es őszi-téli kiskereskedelmi árjegyzéke (tájékoztató)

Kedves Vásárlóink!

Kedves Növénybarátok!

 

Örömmel jelentjük, hogy saját fejlesztésű webáruházunk második őszi-téli szezonjához elkészült az alábbi árjegyzékünk. Már négyszáz feletti termékszámunkat továbbra is folyamatosan bővítjük, az elkészült termékadatlapokat igyekszünk részletes leírásokkal és hasznos gondozási ismeretekkel igyekszünk feltölteni.

Az árjegyzékünk kezelésében technikai újításként a korábbi, télálló-mediterrán kategorizálást szigorú ábécésorrendes rendezéssel váltottuk fel. Az így létrejött monstre listán a sorszám előtti hópehely-jel jelzi a fagyérzékeny-trópusi növényeinket.

Teljes kínálatunk webáruházi termékadatlapok formájában való elkészültéig ezúton ajánljuk figyelmükbe az alábbi kiskereskedelmi árjegyzékünket, amiből akár e-mailen, akár telefonon is lehet rendelni (ez különösen az újdonságként megjelölt tételeknél lehet hasznos lehetőség).

Árjegyzék letöltése innen (katt a linkre, pdf fájl fog megnyílni):

Demetria Kert_kiskereskedelmi árjegyzék_2023-ősz-tél

 

Ha pedig termékeinket illetően további kérdésre vagy tanácsra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Ha tudunk, biztosan segítünk választ találni. 😉

 

Üdvözlettel:

Demetria Kert – www.demetriakert.hu

demetriakert@gmail.com

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!