Barion Pixel

Őszi akciók a Demetria Kertnél – #1: rendeljen akár 0 Ft-os postaköltséggel

Kedves Vásárlóink!
Kedves növénybarátok!
Kertészetünk 3. éve van jelen az online térben is; ezidő alatt 300-400 tételből álló kínálatot sikerült felépítenünk. Ennek jó része teljes egészében saját nevelésű növényanyag, sok-sok ritkasággal és különlegességgel, amire kimondottan büszkék vagyunk. Természetesen igyekszünk termelő kollégákkal is együttműködni választékunk folyamatos bővítése érdekében – az elsődleges szempontunk mindig a kiválasztott növényfaj-fajta hosszú távú megtarthatósága és így értékállósága.
Kínálatunk túlnyomó részét postai csomagküldéssel Magyarországra és az Európai Unió területére panasz és kifogás nélkül, sikerrel postáztuk az eltelt 3 év alatt, és reményeink szerint még sokszor három évig ugyanígy tudjuk majd kiszolgálni minden régi és új vásárlónkat, növénybarát-növénygyűjtő lélektestvérünket.
A fentiekből logikusan következik, hogy legelső komoly online akciónkat a csomagküldési tevékenységünk témája “ihlesse”.
Eszerint
2023. szeptember 10. és október 10. között
minden 25 000 Ft-ot elérő ÉS emailben leadott rendelésnél
20 kilogrammos összsúlyig
TELJES EGÉSZÉBEN ÁTVÁLLALJUK A CSOMAGOLÁSI ÉS POSTAKÖLTSÉGET.
Egy 20 kilós csomagnál, utánvét esetén 5000 Ft-os kedvezményt jelent! Nem érdemes szerintünk kihagyni egy ilyen lehetőséget. 🙂
Fontos: csak emailben leadott rendeléseknél tudjuk ezt a kedvezményt biztosítani, a webáruházunk informatikai struktúrája (még) nem teszi lehetővé egy ilyen akció algoritmikus kezelését.
Tematikusan összeállított akciókkal is készülünk, érdemes figyelni akár a weboldalunkat, akár a Facebook oldalunkat. Izgalmas őszi szezon ígérkezik a nálunk “megforduló” növénybarátoknak 😉
Ragadják meg az alkalmat, válogassanak a napokban közzétett árlistánkról (https://demetriakert.hu/https-demetriakert-hu-wp-content-uploads-2023-09-demetria-kert_kiskereskedelmi-arjegyzek_2023-osz-tel-pdf/), és élvezzék velünk a lelket építő-szépítő  kertészkedés örömét.
Várjuk megtisztelő rendeléseiket!
Köszönettel,
Demetria Kert

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!