Kezdőlap » Üzlet » Kapcsolódó termékek » Wolldünger (5 kg)
Wolldünger (5 kg)
Nagy hatékonyságú, sok kultúrában használható műtrágya termékcsalád.
Vízoldható műtrágya.
Összetétel: 14% N + 7% P + 21% K + 1% Mg + 1% mikrolemek (B, Cu, Mn, Fe, Zn)
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
Zöldségfélékben, dísznövényekben: Vetéskor vagy ültetéskor alaptrágyaként 1–3 kg/m2, fejtrágyaként 8–10 naponta 1–1,5 kg/100 m2 dózisban a talajra szórva, majd beöntözve, levéltrágyaként 0,3%-os töménységben a növényvédelmi munkákkal egy menetben juttatható. Csepegtető öntözéssel kijuttatva 0,2–0,33 g/l töménységben alkalmazható, 7–10 naponta.
Gyümölcsösökben, szőlőben: Az éves mennyiség döntő részét a vegetáció első harmadában (április és június között) célszerű kijuttatni. Fejtrágyaként a talajra szórva és belocsolva: 1,5–2 kg/100 m2, levéltrágyaként 3–5 kg/ha dózisban a növényvédelmi munkákkal egy menetben.
Cserepes és levéldísznövények táplálására: Kiültetéskor, tavasszal a virágzásig történő belocsolásra 0,1%-os oldattal (10 liter vízhez egy csapott evőkanálnyi), majd virágzás idején belocsolásra 0,05%-os oldattal (10 liter vízhez egy kávéskanálnyi).
A Volldünger® termékcsalád valamennyi tagja a növény által könnyen felvehető állapotban tartalmazza a legfontosabb tápanyagokat. Összetételüknél, könnyű kezelhetőségüknél fogva jól beilleszthetők a tápanyagpótlási programokba, ezért hatékony eszközei a harmonikus növénytáplálásnak. Emellett valamennyi műtrágya növeli a környezeti tényezők által okozott esetleges stresszhatások kivédésének esélyét (pl.: szárazságtűrés).
6.570 Ft Bruttó ár 27% áfával
Elfogyott
Kérem küldjön emailt, amikor újra elérhető
Kiegészítő információk
Tárolás: Eredeti, zárt csomagolásban, napfénytől védett, száraz, hűvös, de fagymentes helyen tárolható.
Környezetvédelmi figyelmeztetés: Tilos a készítményeket, azok fel nem használt maradékát, azzal szennyezett csomagoló burkolatát folyókba, állóvizekbe, vízfolyásokba, tározókba juttatni.
Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.
Tömeg | 5,0 kg |
---|---|
Kiszerelési egység: | 1 liter |