Barion Pixel

A Demetria Kert 2024-es tavasz-nyári kiskereskedelmi árjegyzéke (tájékoztató)

Kedves Vásárlóink!

Kedves Növénybarátok!

 

Ezt is megértük. Az idei tavaszi árlistánk a megnövekedett rendelésszámmal kapcsolatos kiszolgálási kötelezettségeink miatt lassan 2 hónapja készült… Ez nem panasz, sőt. Hálásan köszönjük minden kedves vásárlónknak, hogy úgy is támogatják kertészetünket, hogy csak ilyen lassan tudunk haladni az online fejlesztésekkel.  De végre sikerült véglegesítenünk az aktuális árlistánkat, a sasszeműek (és akik nem félnek latin nevek alapján rákeresni növényekre) biztosan találnak maguknak pár érdekes és izgalmas újdonságot a kínálatunkban.

Teljes kínálatunk webáruházi termékadatlapok formájában való elkészültéig a szokásos módon ajánljuk figyelmükbe az alábbi kiskereskedelmi árjegyzékünket, amiből akár e-mailen, akár telefonon is lehet rendelni (ez különösen az újdonságként megjelölt tételeknél lehet hasznos lehetőség).

Árjegyzék letöltése innen (katt a linkre, pdf fájl fog megnyílni):

Demetria Kert_kiskereskedelmi árjegyzék_2024 tavasz-nyár

 

Ha pedig termékeinket illetően további kérdésre vagy tanácsra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal. Ha tudunk, biztosan segítünk választ találni. 😉

 

Üdvözlettel:

Demetria Kert – www.demetriakert.hu

demetriakert@gmail.com

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!