Barion Pixel

A Demetria Kert 2024-es frissített házhozszállítási díjszabása

Kedves Vásárlóink!

Kedves növénybarátok!

 

Az elmúlt időszak kellemetlen gazdasági folyamatai sajnos minket is folyamatos lépéskényszerben tartanak. Postázási rendszerünket a szállítási díjak jelentős emelkedése miatt alaposan átszabtuk. Így a súlyhatárokat precízen követő, azokhoz részletesen diverzifikált árszabást használunk, amit a webáruházunk rendszere automatikusan követ minden vásárlási folyamatban, és a kiválasztott termékek összsúlya alapján, a lenti táblázat szerint adja hozzá az adott rendeléshez az alkalmazandó házhozszállítási díjat.

Alábbi árainknál a logisztikai partnerünk, az MPL futárszolgálatának részünkre kiszámlázott áraira CSAK a csomagolóanyagok beszerzési árait tettük, hiszen közös érdekünk, hogy házhozszállítási szolgáltatásunk az egyre telítettebb csomagküldési piacon továbbra is versenyképes maradjon.

Az alább listázott, specifikus vásárlási feltételeket a Vásárló rendelésének leadásakor tudomásul veszi és elfogadja. Így kérjük ezek alapos átolvasását; kérdés-észrevétel esetén pedig állunk szíves rendelkezésükre.

 

Házhozszállítás belföldi csomagküldéssel (ÁFSz 6.4.1):

  • A belföldi szállítás díját csomagolással együtt webáruházunk az alábbi táblázat szerint számítja:
Csomag súlya (kg) Szállítási díj ÁFÁ-val (átutalásos fizetés)
1 – 3 kg 2700 Ft
3 – 5 kg 3000 Ft
5 – 10 kg 3500 Ft
10 – 15 kg 4000 Ft
15 – 20 kg 5000 Ft
20 kg felett újabb dobozt nyit a rendszer
Rendelési érték (magánszemély) – standard csomagban küldhető növények megrendelése
63 500 – 127 000 Ft szállítási díj átvállalása
127 000 Ft felett megegyezés szerint: vagy kiszállítás vagy a szállítási díj átvállalása
  • Az utánvét díja csomagonként +500 Ft.
  • Standard szállítási díj esetén a maximális csomagsúly egy csomagra 20 kg, maximális mérethatár: Hosszúság+Szélesség+Magasság = 180 cm. 20 kg-os súlyhatár átlépésekor a rendszer automatikusan új dobozt nyit, az ahhoz tartozó szállítási díjjal. A túlméretesként jelölt növényeink (= a 180 cm-es összdimenzióba be nem illő) egy része is postázható (termékadatlapon adott esetben pirossal kiemelve) felár ellenében. Ezeknél a növényeinknél a rendszer alapbeállítás szerint csak a személyes átvételt engedi kiválasztani, de a Vásárló be tudja írni a rendelés leadásakor a megjegyzésbe, hogy kéri a postázást, vállalja a feláras szállítási díjat. Ilyen esetben a rendelés beérkezése után felvesszük a kapcsolatot a Vásárlóval és egyeztetjük a pontos szállítási költséget.
  • Több termék megrendelésekor, amennyiben egy postacímre kéri, egy csomagban küldjük el megrendelését.
  • A termék(ek) ára és a postaköltség átutalással előre vagy utánvéttel fizetendő.
  • Átutalás esetén a megjegyzés rovatba feltétlenül írja be az emailben kapott számla sorszámát (pl. DEM-2021-2021-4)!

 

Személyes átvételre továbbra is van mód a 6422 Tompa, Táncsics u. 2. sz. alatt található árudánkban (kérjük, telefonon minden esetben jelentkezzen be!)

Reméljük, hogy házhozszállítási szolgáltatásunkat továbbra is valamennyi korábbi és jövendő Vásárlónk megelágedésére tudjuk biztosítani!

 

Üdvözlettel:

Demetria Kert – www.demetriakert.hu

demetriakert@gmail.com

Our English language page is under construction. For English service, please call (+36 30 635 69 65) or write (demetriakert@gmail.com)to us!

Pagina noastră în limba română este în construcție. Pentru serviciul românesc, vă rugăm să sunați la
(+36 30 889 16 91) sau să ne scrieți (demetriakert@gmail.com)!